Een project / activiteit uit mijn portfolio

Communicatie en marketing

Voor gemeente Best, vitaal.nl, Projactive, Tribal Internet Marketing, Cosmox, eci, AKD Advocaten en Notarissen, Werkspot, Selexyz en Robeco heb ik projecten en activiteiten opgezet en uitgevoerd op het gebied van online marketing en communicatie.

Stakeholders
Elk project kent de uitdaging om verschillende stakeholders op een lijn te krijgen. Ik zie beperkingen in budget, tijd, middelen en mankracht als een helpende factor om de doelstelling scherp te definiëren, concreet te hanteren en gezamenlijk te dragen.

Samen, met de inzet van ieders talent, tijd, kennis, kunde, ervaring of netwerk kun je mooie veranderingen, producten en diensten realiseren, waar veel mensen blij van worden.

Weerstand. Weer een nieuw project
Natuurlijk gaat dat niet vanzelf, elk project kent ook ‘lastige’ partners en klanten, en verandering lokt vaak weerstand uit. Niet iedereen heeft tijd, zin, energie of budget voor ‘het zoveelste nieuwe project’. Iedereen heeft het (te) druk, sommigen zien het nut of de noodzaak er niet van in, anderen zeggen dat ze al eens zoiets geprobeerd hebben en velen hebben een mening.

En als dan eindelijk iedereen duurzaam met elkaar verbonden lijkt te zijn, speelde er toch nog iets onder de oppervlakte. Op het eerste gezicht openbaart zich dat vaak als een materieel, financieel of technisch probleem, maar dat is het haast nooit.

Heldere, open, positieve communicatie, gebaseerd op vertrouwen en respect kan zoveel problemen voorkomen en tot prachtige projecten leiden. Neemt u dat van mij aan, alstublieft.

 

 

 

Kennismaken? Kennis delen?
Neem contact met mij op voor vragen en antwoorden

“I have a passion for teaching kids to become readers, to become comfortable with a book, not daunted. Books shouldn’t be daunting, they should be funny, exciting and wonderful; and learning to be a reader gives a terrific advantage.”

100x100-bio-7

Roald Dahl, kinderboekenschrijver