Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Persoonlijk contact & aandacht voor cultuur

In mijn werk, tijdens mijn opleiding en in mijn ‘vrije’ tijd hecht ik waarde aan persoonlijk contact. Hoe goed je ook schriftelijk of beeldend presenteert, of de ander denkt te kennen, een goed gesprek op zijn tijd is verhelderend en voorkomt miscommunicatie.

In persoonlijke gesprekken met leerlingen, studenten, ouders, voorleesgezinnen, coachees, cliënten, collega’s en klanten heb ik aandacht, interesse en respect voor diversiteit in culturen.

Ik heb het hier over cultuur in de breedste zin: jeugdcultuur, corporale cultuur, cultuur vanuit een religieuze, sociale of economische achtergrond,… Van mijn propedeuse Arabisch & Islam meteen na het vwo, maar vooral van al die gesprekken, heb ik daar veel over geleerd.

Kennismaken? Kennis delen?
Neem contact met mij op voor vragen en antwoorden

Instagram? Bookstagram!

Selectie van recente populaire posts uit mijn feed

“A classic is a book that has never finished saying what it has to say.”

100x100-bio-6

Italo Calvino, Italiaanse journalist & schrijver